I never understood at all

Martin Timell talar ut om sexryktena, Aftonbladet 060423

Var med Sissi och fikade på Hängmattan (var annars?) och vi diskuterade de vanliga sakerna- vi förfasades över våra vänners familjebildande, drog skvallret från de senaste utekvällarna och sist men inte minst: de senaste veckornas löpsedlar. Och de må vara mycket vi är oense om, men ingen av oss kan förstå hur en så grå och okarismatisk person som Martin Timell kan vara löpsedelsstoff. Jag förstår att Carola eller kungahuset skapar rubriker. Jag kan förstå att vulgokvinnor som Natacha och Linda Rosing som har sex i teve utgör något sorts nyhetsvärde-Ja till och med föredettingar som Anna Book eller Kikki Danielsson- de är underdogs som kravlat sig upp ur E-kändisträsket, och svenska folket- inklusive jag själv- älskar ju underdogs....

...Men Martin Timell- vad är han känd för förutom att snickra lite i teve med sin olidlige spoling till son? Vi försökte fila på en förklaring, men varken Sissi eller jag kom på någonting bra. Andra folkkära teveprofiler som Arne Hegerfors eller Kristin Kaspersen, får de lika många spaltmeter? Jag vill se Kattis Ahlström tala ut om de bisarra sexryktena. Eller se på löpsedeln att Arne Weise minsann också är elak och vidrig. Martin måste ju dela med sig av spaltutrymmet. Det kan väl inte bara vara han som har skelett i garderoben. Seså, murvlar, ut och jaga efter hittills gråa SVT-möss som Anja Kontor och Susanne Axell nu! Lite snaskigt skvaller om dem skulle verkligen chockera mig.

Kommentarer
Postat av: Honken

Åååhhhh... Susanne Axell, vilken hemsk människa... ;-)

Postat av: Tomas Thulin

Snickra lite i tv? Han har ju varit programledare för fan huuuur många program som helst. Han måste ju säkert ha något slags rekord.

2006-04-26 @ 10:43:26
URL: http://lookedbeyond.blogspot.com
Postat av: Brewster

Men minns någon egentligen VAD han har varit programledare för?

2006-04-26 @ 14:08:39
URL: http://brewster.blogg.se
Postat av: Micke

Jag har ju en del minnen från Bullen. Men knappast är det Martin Timell utan snarare Margareta. Vart tog hon vägen. Hon om någon förtjänar ett schysst löp.

2006-04-26 @ 18:25:22
URL: http://heysailor.blogg.se
Postat av: Tomas Thulin

Bullen
Det kommer mera
Äntligen hemma
Time out
På rymmen
Cluedo

Kommer inte på fler just nu, men det måste ju vara massa mer

2006-04-26 @ 22:43:24
URL: http://lookedbeyond.blogspot.com
Postat av: Brewster

Micke- Du har rätt, Margareta var Bullens enda sanna stjärna. Hon hade ju gigantiskt hår.

Tomas- Dina Timellkunskaper skrämmer mig!

2006-04-26 @ 23:07:07
URL: http://brewster.blogg.se
Postat av: Tomas Thulin

Det har nog inte med Timell att göra utan snarare television i allmänhet.

2006-04-27 @ 10:15:08
URL: http://lookedbeyond.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback