I'm a saloon and a moonshine lover

Efter en långdragen tågresa till Eskilstuna inleddes så påskfirandet. Eller, firande vet jag inte om det går att kalla det, mest en ursäkt för mig att komma bort från Göteborg ett tag. Som tur är har jag inte hamnat ensam i denna gudsförgätna stad- Karolina har också återvänt från Manchester. Vi satt en bra stund på Wayne's Coffee, tittade ut på några fjortisar på Citytorget och pratade Chavs, Architecture in Helsinki, Samväldesspelen, gemensamma Manchesterminnen, Canal Street och brittiska teveserier. Vi förundrades, som vi alltid gör, hur dött Eskilstuna är, trots att det är helgdag imorgon och folk rimligtvis borde ha hur mycket tid som helst att göra stan. Kanske sitter människor hemma och ser på Hockeyfinal, kanske umgås de hellre i hemmets lugna vrå. Något måste de rimligtvis vara sysslesatta med.

En klok Karolina hade hursomhelst köpt med sig en flaska Pimm's till mig. Det mesta annat i matväg som är typiskt engelskt återfinns på English Shop i Göteborg, men icke Pimm's. Så nu ska det drickas Pimm's till påskbordet och Pimm's i den obligatoriska Stockholmsutgången i helgen. För er som inte har koll på Pimm's är det en sötbesk engelsk alkoholdryck, som helst ska blandas med lemonad/ginger ale/vilken läskeblask du vill, och serveras iskall med färsk frukt på en bar i närheten av Brightons strandpromenad. Men i brist på det får Stockholm duga. Den här gången.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Jesus, finns det fortfarande?! Finns inga värre spyor än Pimm´s... absolut inte, inte ens Southern Comfort.

Postat av: Brewster

Men inte ska man dricka Pimm's i sådana kopiösa mängder! Man ska mest sitta och sippa med glaset i ena handen och en fag i andra och se cool ut.

2006-04-15 @ 20:55:08
URL: http://brewster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback