You're the one for me, fatty

Det ska vara något fett i höst. Strunta i Anna Skippers förmaningar, det är dags att lägga på vinterhullet, nu. Kanelbullar, mascarponeglass och pannkakor indränkta i sirap; allt är tillåtet. Själv kommer jag köra hårt med panerad ost, stekt potatis och tartarsås på söndagarna- det är den optimala bakfyllematen. Tidigare har jag alltid ätit på den eminenta restaurangenKrakow, men det finns ju ett nästan fullgott alternativ: Café Hängmattan.

Om man dessutom ser till att gå dit varannan söndag kan man avnjuta osten med lite estradpoesi. Poetry Slam drar igång på riktigt den 17:e september och kommer fortsätta med jämna mellanrum hela hösten. Dessutom arrangerar Forum För Poesi och Prosa poseikvällar på onsdagar, också det på Hängmattan. Fet mat går hand i hand med kulturupplevelser.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Men det finns väl ingen som serverar bättre panerad ost än Gyllene Prag???

Postat av: Brewster

Har inte testat deras panerade ost. Men antar att det är restaurangpriser på den- dvs snäppet högre än Hängmattans. Borde dock prova någon gång.

2006-09-07 @ 20:24:12
URL: http://brewster.blogg.se
Postat av: Gustav

Hittade detta pa internet! Stackars Anna.

"Men sen beror det ju på vilken sort det är också. Somliga som t ex Skipper innehåller ju både socker och härdat fett vilket inte är så bra. Men det finns också jordnötssmör gjort på enbart jordnötter och salt, finns även utan salt också."

2006-09-07 @ 20:24:34
URL: http://www.mjolkbaren.com/gustav
Postat av: Annaa M

Hm, minns nästan när den kostade en femma... Men nåt på 80 skulle jag tro.

2006-09-08 @ 01:55:00
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Micke

Martin, varför tar du mig aldrig till den panerade osten? Borde jag boka en resa till göteborg nu igen. Ja det borde jag nog.

2006-09-08 @ 08:30:53
URL: http://heysailor.blogg.se
Postat av: Brewster

Men Micke, det finns väl ost i Stockholm också? Eller?

2006-09-08 @ 17:13:43
URL: http://brewster.blogg.se
Postat av: Annaa M

Finns inget ställe i Stockholm med bra ost, små portioner också. Schwejks är ingen höjdare alls. Nåt annat vet jag inte.

2006-09-11 @ 17:36:39
URL: http://annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback