And as for a happy ending, I'd rather stay single and thin

Tydligen stämmer den gamla skrönan som säger att man som singel går ner i vikt per automatik. Om jag hade brytt mig om strandsäsongen 2006 hade jag nog glatts åt det, men när var den senaste gången jag badade - för tre år sedan? Istället kan jag glädja mig åt att jag måste ut och köpa nya kläder titt som tätt. Och mina gamla kläder börjar faktiskt passa igen! 

Elaine och Johanna följde med till Ragtime och H&M som smakråd. Jag gillar Ragtime, där finns mycket fint. Visst, det är överdrivet dyrt, och där finns också mycket skit, men tillräckligt mycket godsaker för att min plånbok ska börja känna sig orolig. Köpte en ny skjorta med smal passform, som förmodligen kommer invigas nästa gs2h, och en tröja i velour.  Och om jag fortsätter vara singel kommer jag vara tvungen att bege mig ut på stan snart igen. Plånboken min må darra!

Kommentarer
Postat av: Micke

Dyrast med att vara singel är all denna alkohol som konsumeras. Plus telefonräkningar till Dubai som är en reaktion av alkoholen. Jävligt dumt. Jag borde funka som du Martin, då hade jag sluppit denna ångest över att inte använda samma t-shirt som sist när det vankas utgång.

Postat av: Brewster

Tro det eller ej, men jag konsumerar nog minst lika mycket rödvin i ett förhållande som när jag är singel. Man konsumerar bara dryckerna på annat sätt.

Och ta det lugnt Micke, i sommar ska vi ut och singelshoppa, du och jag.

2006-04-30 @ 11:08:34
URL: http://brewster.blogg.se
Postat av: Micke

Åh kanon! Annars kommer jag sno dina t-shirts.

2006-04-30 @ 19:01:18
URL: http://heysailor.blogg.se
Postat av: Kristoffer

Jag vill också gå ned i vikt. Ju.

2006-05-01 @ 15:58:15
URL: http://suchalackoftaste.blogspot.com/
Postat av: Micke

Jag är såå jävla trött på ert ständiga bantande! Jag ska minsann äta pizza i sommar. Och dricka bärs. Ni kan sitta där med era salladsblad och gurkbitar. Ni ska inte lyckas påverka mig. Never!

2006-05-05 @ 13:17:52
URL: http://heysailor.blogg.se
Postat av: Brewster

Mitt bantande är en myt! När var senaste gången jag bangade en bärs, va?

2006-05-05 @ 18:24:19
URL: http://brewster.blogg.se
Postat av: Micxe

Bra! Annars kommer jag slänga ut dig i sommar. Minsta tvekan när det vankas alkohol från ditt håll och du måste hitta någon förlorad pojke att sova hos.

2006-05-07 @ 15:59:04
URL: http://heysailor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback