Put the blame on VCR

Tydligen har vi fått en ny tevekanal- TV6 heter den. Fanns det inte en TV6 för ett tiotal år sedan som skulle vara helt inriktad på kvinnoteve, vad nu det är. Jag är förvirrad- in med TV6, ut med ZTV.  ZTV har varit en trött och stilla insomnande så kallad musikkanal ett bra tag nu, så en uppfräschning var ju nödvändig. Men vad är grejen med "nya" TV6? Det är ju samma gamla trötta repriseringar av Våra Värsta År och The Simpsons som har rullat ett otal varv på ZTV. Var är profileringen, visionerna, Tv6:s raison d'être?

ZTV finns tydligen också kvar, någonstans därute i etern, och spelar nu enbart musikvideor. Bra val. Jag gillar ju musikvideor fortfarande och skulle bli förkrossad om de dog ut.. Jag avgudar Pipettes video till Your kisses are wasted on me, såklart. Och innan MTV tar sitt förnuft till fånga och börjar intressera sig för musik igen hoppas jag att ZTV håller fanan högt.

Kommentarer
Postat av: Honken

TV6 verkar vara typ crap... ZTV var ju allafall bra på dagarna, när det spelades musik... och det inte var Lyckochansen förstås...

Postat av: Brewster

Precis! Kanalplanerarna på TV6 verkar ha tagit allting som var kackigt med ZTV och beslutat sig för att dra det till sin yttersta spets.

2006-05-11 @ 07:18:11
URL: http://brewster.blogg.se
Postat av: Rexxie

Den viktiga poängen är väl för oss "lantisar" som numera kan se Simpsons gratis...

Ni som sitter i flashiga bostadsrätter med kabeltv i stan får väl fortsätta titta på ZTV :-)

2006-05-11 @ 10:15:39
URL: http://rexxie.blogspot.com
Postat av: Tomas Thulin

Men ZTV ingår ju inte i COMHEM-utbudet
Så nu kan man ju inte se några musikvideor längre
SUCKS

2006-05-11 @ 14:45:35
URL: http://lookedbeyond.blogspot.com
Postat av: Brewster

Jag kan inte heller se ZTV, vilket suger. De flesta av mina favoritvideor har jag på DVD, men jag saknar en källa för nya, fräscha videor. Och nej, datorn räknas inte.

2006-05-11 @ 15:01:18
URL: http://brewster.blogg.se
Postat av: Annaa M

Kan NÅGON se ZTV??? Att den inte ingår bland de 44 kanaler vi har räcker inte, den står inte ens i vår meny, vi har UPC digital.

2006-05-11 @ 17:04:51
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Kristoffer

Jag har ZTV!
Och MTV.
Och ComHem.

2006-05-11 @ 23:01:52
URL: http://suchalackoftaste.blogspot.com/
Postat av: Micke

Jag har ComHem. Jag kan bara se ettan, tvåan och fyran plus den där frireligösa kanalen. Det finns nog någon som jävlas med mig när det gäller tekniska saker. Carola säkert. Allt som blir fel i mitt liv beror tror jag på Carola.

2006-05-12 @ 21:46:41
URL: http://heysailor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback